Min favorit fest musik

 

What's happens today

Mina planer för idag är att jag ska till Michelle på kräftskiva där en massa tjejer ska vara och sedan vet jag inte om där kommer fler senare. Dock så orkar jag inte hålla på att skala en massa, så tror jag ska åka och handla mig en räksallad eller en vanlig ceasar sallad, får se vad det blir för gott. Sedan är jag heller inte så jätte sugen på att dricka, så får se om jag tar mig några cider, eller blir läsk eller vatten hela kvällen.
 
Såg ni förresten att part one är uppe på bilderna för resan, kommer sammanlagt vara 3 styckena och jag hoppas ni tycker det är lika kul att se bilderna som jag tycker det är att visa dom och också själv sitta och titta på! Har ju dock bara bilderna från min egna kamera och kommer också vara de som är de enda jag lägger upp. Men på facebook senare kommer där vara änu fler som jag kan länka till då. 
 

Part 1

 


 
 
Hotellet som lös i massa olika fäger varje kväll, ganska coolt och fint!
 
Vi hade ju endast wifi i lobbyn och sedan utan för vårt rum  i korridoren, så här spenderades många kvällar.
 
Tyckte detta såg så himla coolt ut på kvällen. Så var bara tvungen att fota det.
 
Hotellet hade även ett eget disco som var öppet varje dag mellan 12-03, var där inne två gånger och det var faktiskt helt okej. Kanske inte så mycket folk, men man fick göra det som man ville ha det.
 
Rutschkanorna och floden med ström i. Älskade att bara flyta runt i floden runt hoteller.