Bye Bye summer

 
 
Solglassögon - Ray Ban // Skor - Din Sko // Hatt - H&M // Blomma - IKEA
 
Har glömt visa mina snygga sandaler, har tagit med dom ner till Turkiet och dom användas flitigt, både till stranden och en lite enklare klänning. Hatten är också med packad, tyvärr är den väldigt stor men försöker använda den så mycket som möjligt utan att se rolig ut. 

Packing time

 
 
Det här med att packa är inte min grej. Jag packar allting, sen glömmer jag vad jag packar och måste packa upp det haha, typiskt mig! Men denna gången gjorde jag en packlista vilket har gjort att det varit lättare. Igår testade jag en massa outfit och nu har jag packat ner alla mina saker, en dag kvar sen är vi i Turkiet!
 
Nu börjar jag bli klar med packningen, så ska in i duschen och skrubba kroppen, raka benen och så, måla naglarna, ögonbrynen - ja finns verkligen en del man behöver göra för att känna sig fin till semestern. 
1

New nails

 
Vi testade något nytt på mina naglar då dom växer så snabbt så vi la en rosa "mask" som under gelé vilket gör det mer naturligare och man ser inte utväxten så mycket. Och sedan körde jag på korall som är min standar färg när jag ska åka på semester, två dagar kvar!